Billys jobb

Under dagen for vi iväg på Billys jobb och kollade. Han jobbar som datatekniker på ett naturbruksgymnasium. Väldigt vacker skolbyggnad måste jag säga att det var, sådana gröna växter som växte  på i stort sett hela byggnade och en massa blommor runt omkring! Det fanns också en massa djur att kolla på, som eleverna som går där bruka sköta tydligen. Kaniner, hästar, får, kossor, ankor, fåglar, ormar, fiskar och inte just då, men annars.. så brukar det också finnas ett gäng grisar! Kaninerna blev jag kär i, huur söta som helst! Och hästarna.. Var jag mest rädd för..;) Hehe. Lina for på kalas under tiden vi var där borta och kollade, och fick veta en massa historia om skolan osv. En kompis till henne fyllde år, så det var barnkalas för henne som gällde.:)

Till middag blev det grillat, himla gott var det! Direkt efter for vi tjejer iväg och handlade på Ica, i Bålsta. Så det blev inhandlat lite godis för kvällen. Nu blir det att kolla på film, Rosa pantern blir det!

Men nu kommer lite bilder från dagen.














                            Tycker mest om den gulliga kärleksbilden på dom pussande fåglarna, hihi.. så söta dom var!♥

Det där var bara en liten del av alla bilderna som blev tagna. Men kommer fler vid ett senare tillfälle;)


God morgon!

God morgon. Vädret är väl inte så jättebra här idag.. Det har regnat största delen av natten, och molnigt är det fortfarande. Ska snart gå och äta lite frukost och försöka orka med dagen.. Blev inte så mycket sömn. Somnade inte så jättesent, men jag vaknade rätt ofta.. Och sedan så blev jag slutligen väckt också, av Lina och Tim. Så min förtjänade sömn fick jag inte. Hehe..

Får se vad som händer idag.. Även om vi inte åker och gör något, så är det ändå ingen skilldnad. Man är alltid sysselsatt här när barnen är vakna och dom har nog föberett ett helt schema med grejer dom vill göra, så inte blir det att ta det lugnt inte. Huur mycket jag än vill det...Hehe:P

Men nu ska jag lägga bort datorn för tillfället, kommer tillbaka lite senare under dagen, om jag får tid till det.. PUSSSS!♥


Dag 1 i Stockholm (Ute på landet)


Hej på er! Nu är jag i Stockholm. Låångt ute på landet, riiktigt sliten och mysko i hjärnan (helt slut.) Hos Billy och Helena som sagt, är jag och min familj just nu. Sitter i sängen i Linas rum, som jag får låna hela tiden vi är här. Hihi sötnos som hon är. Jag kollar  på lite TV och tar igen lite datortid från dagen som gått utan internet! Hela dagen, betsod i stort sett av att åka bil, men otroligt nog så gick det väldigt väldigt bra. Blir i vanliga fall väldigt lätt åksjuk och är nära att spy. Men denna gång släppte det förvånandsvärt snabbt! Det var jag glad för. Vi steg upp vid sju ungefär, imorse. Gjorde oss klara, checkade all packning ännu en gång och för första gången på länge har jag faktsikt inte glömt en enda liten betydlig sak hemma! Haha. Brukar annars alltid glömma något litet, men något viktigt, som kameraladdare, mobilladdare eller något sådant. Men inte idag! När jag vaknade, kände jag mig som en vandrade zombie, men ändå så var jag på superhumör! Så morgonen blev en bra start på resan, och den fortsatte väldigt bra. Jag och Pontus startade upp datorn, så fort vi kommit ut på E4an och kollade in första filmen - Texas chainsaw massacre. Som jag redan sett, så efter ett tag försökte jag ta igen lite sömn istället. Funkade bra, sov tills vi kommit fram till Umeå, då vaknade jag av att Pontus lade båda sina ben i stort sett på mig, och när jag öppnade ögonen, satt han bara och hånflinade. Lagomt snällt! Första stoppet, gjorde vi vid Härnösand. Stannade där, åt lite lunch, mackor, och sedan vidare.. Påvägen mot nästan stopp, hann jag sova, lyssna på mängder med musik, smsa med en massa folk, kolla på några Simpsonsavsnitt och sova, ännu mer! Vi stannade av i Gävle, åt middag och sedan blev det vidare mot Billy och Helena!

När vi kom fram, blev vi uppmötta av Lina, Billy, Helena och Tim. Så vi gick in, fick se huset, pratade gamla minnen och så vidare. Lina verkade fastna för mig, bara sådär. Hon hade tydligen längtat efter mig enda sedan vi bestämde att vi skulle komma ner till dom. Så hon hade sina planer för oss två. Vi rockade rockring, kollade på Barnen i bullerbyn.. ;) Och puzzlade hästpuzzel. Hihi. Lite senare for jag, Pontus, Lina, mamma och Helena och handlade på Willys som ligger en bit bort. Jag fick inte ha min egen mobil för mig själv, den ville Lina ha och spela spel på.. Jag fick heller inte vara still under hela resan igenom den stora mataffären. Hon ville leka kurra gömma. Men jag fick tillslut Pontus att leka med henne i stället. Var alldeles för slut..^^ När vi kom hem, fick jag och Pontus inte vara själva en sekund. Lina följde oss vart vi än gick. Dock var Albin lite mer avlägsen, tills vi började prata med honom, då var vi körda för resten av kvällen.. Han brottades med oss, pratade som tusan och retades så otroligt mycket! Haha, riktigt rolig är han, men lite utmattad blev jag i alla fall av honom. Under kvällen, kollade vi på Avatar, åt godsaker och busade.

                                
                                                                                                         Två bilder från idag.

Nu blir det sova, kommer nog bli väckt av småtrollen imorgon.. Aja, Godnatt! Lägger in fler bilder någon annan dag.

Inför Stockholm

Nu har jag, mamma, Pontus och Jonas varit iväg på coop och handlat in för morgondagen. Ska alldeles strax kolla igenom packningen en extra gång!

Imorgon blir det av mot Stockholm för att umgås med några gamla kompisar, Billy och Helena, som jag nämt förr. Vi kommer bo hos dom dom två-tre första dagarna och sedan dom sista 3-4 dagarna blir det att bo inne i Stockholm. Gå på grönan, shoppa en hel dag och bada och bara njuta! Kommer bli hur kul som helst! Hoppas jag. Vi åker imorgon på morgon, vid 8 tiden ungefär. Får se om jag orkar få mig upp... Jag och Pontus har förberett med en massa filmer som vi kommer kolla på och lite godis..;) Jonas var som lite tveksam mot godis, eftersom att vi ska åka i den nya bilen..:P Kanske kan visa bilder på den, senare ikväll om jag hinner. Hehe. Aaah. Det var lite information om det. Kan inte komma på så mycket mer att skriva, just nu.

Jo, jag och Kajsa hade jättetrevligt igårkväll, vi spelade CS, kollade på film och pratade om en massa saker. Jag lyckades faktiskt somna i rätt god tid.. Tidigare än alla tidigare dagar som gått, under veckan. Men ändå var jag på skiithumör nu imorse. Men det.. det har sin andledning. Lite personligt + att min dator inte ville sammarbeta. Hehe, onödigt att bli arg på datorn kanske.. Men så var det i alla fall.. Men nu ska jag gå och packa klart och lite sådant. Blir nog en tidig kväll, men ska försöka slänga in två bilder på bilen, för er som är intresserade. Om det är någon.. Det här inlägget fick bli väldigt slarvigt. Hinner inte vara ordagran och blablabla.. Får bli som det bli helt enkelt.^^


Utseendet är inte allt!

Anonym om Tillbaka från Bodaträsk:
 
- du har blivit en fjortis, hade aldrig tänkt det

   
Anonym om Jag idag:

- likadana shorts... som alltid


Okej, nu har jag fått nog!! Är det inte nog med all skit som skrivs på skolan om mig, all skit som snackas om mig?! Jag får inte ens vara ifred från allt det på min egen blogg! Ändå någon som inte har något liv och ska behöva göra andra ledsna. Och alla anonym elaka jävlar där ute.. VÅGA STÅ FÖR VAD NI SÄGER! Jag tolererar fan i mig inte sådant! "Likadana shorts... Som alltid" A men vafan, har du så lite att göra att du lägger energi på att en mänsklig människa råkar har "likadana shorts" på sig två dagar i rad!? TVÅ DAGAR! Är en livstid såå kort för dig människa? Och lär er gott folk. Låt varandra vara! Att klaga på andras utseende, kläder.. Det är en sådan liten del av allting annat! Det finns så mycket annat än bara hudfärg, kläder, hårfärger, ögonfärger, frisyrer, kroppsbygnader och smink, mycket annat som är så otroligt mycket viktigare! Folk måste få gå klädda som dom vill, inget mer med det, hur fult man än tycker att det är! Man behöver inte såra   personen genom att säga det till den!! Man får sminka sig hur man vill! Trivs man själv med hur man ser ut, det är det viktigaste! Men man ska inte tolerera att andra sprider rykten om dig, snackar en massa dynga om dig, en massa som inte ens är sant, eller saker man berättat i förtroende för någon. Och är man en riktig kompis, så tolererar man heller inte om andra öser skit mot någon som man kallar vän! Någon som man egentligen tycker om, som man vet är snäll, som har ett gott hjärta och inte förtjänar att bli utpekad till något och att andra sprider rykten och pratar om en som om man vore en skithög! Man säger ifrån, man låter inte lögnerna gå över halsen på en! Man är inte "fjortis" för att man bryr sig om sitt utseénde, man är något som kallas mänskligDet är personen i sig, som räknas! Man ska inte bara ta en titt på andra människor, granska deras kläder och smink och hår, och sedan, bara sådär peka ut den och säga "Du är fjortis." HA LITE RESPEKT FÖRFAN! Ska världen se ut så här, att folk är så ytliga och kallhjärtade, kommer detta ju sluta i KAOS!

Jag är mig själv! Och nu kanske jag borde klargöra det här för er där ute.. : Jag är inte nöjd med hur jag ser ut!! Hur självsäker jag än ser ut att vara när det gäller det, så är det låångt ifrån sanningen! Ska jag behöva klargöra för er vad jag använder för smink också!? Och om jag använder push-up?! Är jag fjortis annars! Är jag fjortis för att jag plattar mitt hår, för att jag inte vill ha ett jävla skatbo när jag vistas bland folk!? Okej, här kommer svaren på frågorna ovan;

Smink: Mascara, ögonskugga.. Ibland eyeliner eller kajal!
INGET MER MED DET, TROR NI MIG INTE, FRÅGA MIN MORSA!

Har jag push-up? : Svar: Neej! Det har jag inte! 

Duger det? Eller finns det något mer? Jag är en vanlig 13årig flicka, som älskar kläder, att trixa och fixa med håret, men också äääälskar sport, mat och mjukiskläder! Det är inget fel med det! Fatta det, och för er som inte förstår det.. Ändra uppfattning! Alla bryr sig om hur man ser ut, meeeer eller miiiindre! Att låta utseendet påverka hela livet, att låta det ge uppfattningar om nytt, och även gamla bekanta, folk som man känner/träffar är fel! Det är personen i sig som är människan du lär känna/känner! Vit som svart, tjock som smal, ful som snygg = ingen betydelse! Döm inte folk efter hur dom ser ut, döm folk efter hur dom är.. Mot andra. Som person! Och låt aldrig, aldrig avundsjuka  påverka ditt tycke om en annan människa.

Jag är jag..Jag är mig själv, låtsas inte vara någon annan, och tycker ni alla inte om det.. Så kan jag inte göra något åt det.. Jag är hellre älskad av kanske bara en enda person.. Än att jag ska vara älskad av alla, men för någon jag inte är, utan någon som andra vill att jag ska vara... Men snälla.. Sluta bedöma mig för hur jag ser ut! :( Jag är faktiskt snäll.. Jag är inte helt pundad i huvudet.. Jag har också känslor... Och om ni tycker att jag är en åt helvetet dålig vän, tyck det.. Men jag älskar mina vänner över allt annat, jag ställer upp för er i vått och torrt...

Det här inlägget är inte enbart till kommentarerna jag fick längst upp, dom är bara en bråkdel av allt... Detta är något som jag länge länge hållit inom mig.. Och det har stegrat i ord för varje dag som gått. Finns mycket mycket mer att skriva, men detta får räcka...,

                                
                              

Farmors födelsedag!♥


Hittade ingen annan, så det fick bli en oanvänd arkivbild. Tanken med bilden var att sätta fokus på KRYPET, men kameran föredrog blomman istället för på ett läskigt stort kryp.

Sitter hemma hos farmor och farfar just nu. Farmor fyller år, så dom bjuder på fika osv. Grattis till världens bästa farmor!♥  Sitter och lyssnar på Lucas som försöker lära Meja och Saga att leka kurragömma. Rätt så bra verkar han lyckas. En jävla tur att han har ett sådant tålamod! Vad jag hittar på senare under dagen och även kvällen vet jag inte riktigt än. Har inga planer. Men nu imorse for Pontus iväg med Dennis, Matti och deras pappa ner mot Dalarna, och imorgon ska dom forsätta ner emot Stockholm. Matti skulle på någon skidgrej. Han är riktigt duktig på att åka skidor, alltså trixa och hålla på. Så jag tror det var något sådant. Och Dennan bjöd med Pontus. Så nu måste jag stå ut med Jonas tjat och gnat och urdåliga skämt helt ensam. Pontus brukar vara den som underlättar en aning.;) Haha. Med andra ord.. - Jag kommer sakna Poppus!
´
Men nu ska jag gå och försöka vara social med omvärlden. PUSsSSssss


Isa 13 år!

13/7 fyllde en av världens bästa människor år! Isa Åström, en person som jag känt i 3 långa år. Hon är en av dom mest trogna vänner som funnits i mitt liv. Du finns alltid där om man behöver prata, och rolig som fasen är du! Du får alltid folk att le och skratta. Älskar dig Isa! Hoppas du fick världens bästa födesledag, det förtjänar du!! Och förlåt såå mycket för att jag var klantig och glömde av att gratta dig!♥

Kalas hos kusinen Benjamin & En kväll på stadsfesten..


Stadsparken i stan.


Haha, ursäkte det fula skrattet.. Men fick en ganska gullig kommentar/komplimang av en 20 åring, kanske, som gick förbi när mamma skulle ta kort, så just då mamma tog kortet dog jag av skratt ,hehe.
Jag, Poppe och Kajsa skulle åka min favorit!


Kusinen Melissa. Hur söt som helst!

Senare ville Anjelica också åka något, så då åkte vi hennes favvo, tillsammans med henne, asså guud vad kul det var!

Födelsedagsbarnet! Benjamin.

Under förmiddagen var jag och pappa inne på stan, åt lite gott.. och bara gick runt. Köpte två tröjor i ett av stånden som fanns vid karusellområdet. En rosa och den svarta ni ser på bilderna ovan. Vid två tiden skjutsade pappa hem mig till mamma, och sedan for jag, Pontus och mamma vidare till min kusin, Benjamin som har fyllt år. Där fikade vi, pratade och bestämde sedan att vi alla skulle in på stads och käka middag tillsammans och senare skulle vi barn få åka lite karuseller om vi ville det. Så jag bjöd även med Kajsa. Kvällen var verkligen kul! Och grattis i efterskott till Benjamin som har gått och blivit gammal, 16 år!:)

PUUUUUUUUUUUUUUUUUSS



Piteå Summergames 2010 - Bilder, del 2!


Haha

Jag och Isa

Staffan kör tekniksnack, före match.

Vi lyssnar.. ;)

Lagbild före matchen mot Bromma.

Uppvärmning


Under halvlek

Hannah

Alva

Matchen mot Luleå, matchen jag fick gult kort pågrund av fjollan.

Matchen mot Sundsvall på Lördag eftermiddagen.
Sista matchen, placeringsmatchen mot något Finskt lag. Jag stod första halvlek, Alva stod andra.

Haha
Jojjo

Alva


Vi startar anfall..

Moa och Jojjo

Jag

Yo

Jag

Vi får anfall mot oss.

Jag

Jag, igen..



Piteå Summergames 2010 - Bilder


Isa, i matsalen

Jag försöker trixa lite med Isas frilla, utanför skolan vi bodde på.

Hannah, Isa och Filip hoppar hage..;)

Haha, Staffan

En liten del av den vackra utsikten påvägen till Nolia.

Yo och Kajsa. Hihi

Emma

Julia H, Emma, Moa S, Kajsa M, Jojjo, Yo, Jag och Sandra borta på Nolia. Vi har just kollat klart på en sjumannamatch, mongoliet ni vet..;)

Påvägen tillbaka.

Isa och Hannah.

Clara

OOH, Pusspuss kajsa..:P

Haha, så vackra.

Bakre raden: Alva, Ida, Julia L, Clara, Julia S, Jojjo, Julia H och Kajsa.
Främre raden: Johanna A, Matilda, Isa, Moa S, Sandra, Jag, Emma och Hannah.
Liggande: Yo, vår supermålvakt♥



Fler bilder kommer senare..;) Haha, det tar aldrig slut vettni!

PSG 1/7 - 4/7 2010 (Applåder till dom som orkar läsa!)

Hej.. Tänkte bara berätta lite om helgen i Piteå tillsammans med laget.. Mina förväntningar var för stora och hela helgen förstördes totalt under gårdagen, under sista matchen.. Grät nästan hela dagen pågrund av en massa jävla skit.. Går inte ens att förklara.. Men jag har helt enkelt börjat överväga om jag ska fortsätta spela fotboll.. Och nej, jag överdriver inte.. Jag älskar fotboll mest av allt, ja! Men får man bara skit för allt man gör, vad man än gör, hur mycket man än försöker göra för laget.. Så förstörs man som person.. Men helgen med tjejerna, har varit helt underbar, jag har haft väldigt roligt tillsammans med dom under dagarna då vi haft ledighet.

Under Fredagen spelade  vi vår första match, mot Norge. Den matchen vann vi med 2-0 och vi spelade riktigt bra och fick en förtjänad vinst. Vädret under dagen var toppen. Varmt och sol, hela dagen! Dock väldigt svettigt under matchtiden på morgonen. Men under dagen så for laget in på Nolia för att tillbringa dagen där. Där borta köpte jag också en Piteå Summergames t-shirt och en röd hoodtröja. Och efter det fick man välja mellan att bara gå runt och kolla, på fotboll och bara umgås. Eller gå ner till stranden vi var vid förra året som finns lite längre bortanför själva området och bada. Jag, Julia H, Moa S, Jojjo, Kajsa M, Sandra och Emma valde att sätta oss och kolla på fotboll och sådär. Vi kollade först på några småtjejer som spelade. Sedan gick vi vidare för att kolla på Mongoliet, som skulle spela! Guud så små och söta pojkar alltså! Den matchen var rolig att kolla på, verkligen! Efter den skjutsade mamma och Sandras mamma hem oss tjejer som inte ville bada, till skolan vi bodde på. Under fredagskvällen spelade vi vår andra match, mot Bromma tjejerna. Från Stockholm. Den matchen regerade vi också, och vi spelade otroligt bra och mycket bättre än dom.. Men den slutade med 2-1 till dom, med 12 sekunder kvar av sista halvlek.. Efter den matchen grät jag, om jag ska vara ärlig och senare på kvällen när vi skulle lägga oss blev det inte bättre.. Jag kunde inte gå och lägga mig och sova, föränn vid halv 3.. Då somnade jag. Min mage, krampade hela kvällen och natten pågrund av att jag tagit ut mig på matcherna vi spelat under dagen, väldigt dåligt med sömn natten till Fredag, ätit i stort sett noll, så jag grät och var ledsen och jag kunde inte sova, så jag satt uppe med mamma.. Men när jag lyckades somna, sov jag hela natten till Lördag..Dock blev det inte nog med sömn.

Lördagen startades med match. Mot något Luleå lag. Matchen gick inte så bra.. Men den slutade i alla fall med 0-0. Jaah, nu har jag då också fått säsongens första gula kort + en varning.. Haha, gult kort fick jag pågrund av att jag gick in i närkamp, hårt, och hon flög och la sig ner och skrek som om jag skurit benet av hon.. Och fick sedan veta att hon endast filmat. Tack vare henne hatade domaren mig under resten av matchen. Rättvist..JOOODÅ! Under Lördagen fick vi veta att vi blivit tvåa i vår grupp.. Så vi gick vidare till sextondelsfinal, mot ett Sundsvallslag. Den mest oschyssta match vi fick spela under hela Piteå, och den förlorade vi med 3-0, och två av målen var offsidemål. Och domaren var emot oss och hade lika gärna kunnat sitta och kolla på på sidan. Kvällen var trevlig, vi var ute och spelade fotboll, var i lekparken som fanns och var lite med killarna. Lördagens höjdpunkt, var att Yo fyllde år! 15 bast, hahah gamling;)♥ Så jag, mamma, Yo och Jonas åkte iväg en stund vid middagstid och åt middag tillsammans, det blev thaimat, självklart. ^^

Söndagen vill jag inte prata om.

Det finns mycket mer att berätta om helgen, den har varit så rolig med tjejerna, som jag sa! Och vädret, precis som jag velat ha det! Dock hade vi kunnat ha mer tur under matcherna. Bilder kommer senare!

RSS 2.0