Ett råd. Läs inte inlägget!! ...Lyssna på mig. Läääs inte inlägget..

Usch så dåligt jag mår, vedervärdigt, superdåligt, skit, förjävligt och dödande värk.. VILL DÖ! .. Men ändå så sitter jag här, uttråkad, trött, negativ, ledsen och full av värk. Jag har nästan aldrig haft såhär ont i kroppen.. Min jävla höft sprider smärta över hela kroppen, pågrund av att jag för det första inte kan gå normalt ännu.. Haltar som efter lite med vänster ben, dock känns det som om jag börjar kunna gå som vanligt folk, i alla fall så att det ser ut som om jag går.. Kan inte sätta någon tyngd på vänsterbenet, då brister jag. Och då pågrund av det, får jag en förjävlig värk i hela högerben och upp mot högersidan av ryggen pågrund av jag låter all min vikt hänga mot endast den sidan av kroppen. Ryggen känns som om den vore en gammal kvist som någon trampat och stampat på, och för att då vara låta lite dramatisk.. till och med bränt sönder kvisten! Kan fan inte beskriva hur ont jag har.. Det känns ju lagomt surt, allt det här. ÅÅh.. Finns inget positivt med mitt liv just nu.. Har inte spelat fotboll, sprungit, eller överhuvudtaget rört en fotboll på över en vecka.. Okej, visst jag har åtminstonde hållt en i min famn.. Men stor glädje jag får utav det. Jag har allvarligt talat apstinens!! VILL RÖRA PÅ MIG. Jag kan ju inte ens stå som en normal människa, utan jag står och lutar, som jävlart eifeltornet på böj.. DIE höft DIE. Och inte får jag heller göra några övningar, som sittups eller benlyft eller liknande, både för att det gör ont och för att det inte kan vara så bra för den där saken (som förstör mitt liv) under tiden den läker. Men vet ni vad, jag ska börja sysselsätta mig med att cykla! Jo för ***. Haha neej! Usch vad tråkigt.. Men oturligt nog så är det den enda aktiviteten jag får göra. Vadå? Det är bättre än inget.. Och cykla kan väl vara kul, men inte riktigt sådan rörelseaktivitet jag syftar på när jag talar om min apstinens. Haha, ipren är min dagliga drog, för er som är intresserade:)

Sedan mår man ju väldigt bra psykiskt också..Mm. Orolig som fan av ett flertal olika andledningar. Väldigt mycket stress, vill gråta över allt, ingen älskar mig, jag hatar mig själv,  får..inte..trääna.. fotboll.., fick veta under skoldagen att skolfotot var nu på Torsdag. Ja, jag är sämst... Och har ingen tur med mig överhuvudtaget... Åsså, så känner jag mig som ett jävla ego som skriver detta inlägg om enbart mig.. Haha, kan det bli värre? Jodå, det kan det.

                                                         
                                                                                                               Jag, i nuläget! :)♥


Fler bilder

Nu när jag är hemma hos mamma, kan jag passa på och lägga in lite fler bilder från Stockholmsresan.Där har vi den där kanonen som jag berättade om, som var fuull av getingar!

Och huset vi var och kolla på sista dagen vi var hos dom, innan vi for in mot city.

Lina och Poppe satt och puzzlade. ^^

Lina älskade min kamera, ni ska se mina album, fulla av söta bilder på henne som hon tagit! På denna bild blev hon helt döförtjust i det röda ljuset. Haha

Dagen då vi var och kikade in allt på Billys jobb gick vi längs en väg och helt plötsligt skrek jag till av den där lilla saken.. Så Albin tog upp den och retades lite med mig.. Hehe :$
         
                            Vem tycker inte att den där kossan ger mig gaanska läskiga och dödande blickar? Jag blev rädd...

Tim och Albin inne i svinstian..;)

Haha, fråga inte.. Jag fick testa Albins fina hjälm.. Hehe^^

Kommer fler lite senare.♥


Crossmoppe!

Idag blev det att gå en runda ner mot Aske gård, som ligger en liten bit härifrån. Vi tog även med oss den lilla crossmoppen.. Haha. :) Så den höll vi barn på att köra lite fram och tillbaka, mamma provade också en bit! När vi kommit fram till huset vi skulle kolla in, så gick jag och Lina ner mot en fontän som fanns på gården.. Alltså, huset såg ut som ett slott, enligt mig..;) Så vi gick runt den lite, sedan gick vi ner mot några "statyer", gamla gamla kanoner. Jag tyckte dom var väldigt coola, så jag tog lite kort på dom och gick och rörde lite på dom, och sedan.. då jag kollade in i det där hålet, som man stoppar in kanonkulan eller vad det nu heter i, så var den FULL med jävlart hundratusentals getingar!! Ett helt getingbo, åh guud vad jag blev rädd! Fick panik, mitt hjärta hoppa ur led och usssch! Helt panikslagen blev jag, jag menar allvar! Haha, så rädd är jag för getingar.. helt allvarligt. Så jag och Lina gick därifrån och sedan gick vi alla vidare hemåt.

Till middag blev det tacos. Och direkt efter blev det att packa ihop och sedan åka iväg mot vårat hotell där vi ska bo dom sista tre dagarna. Hotellet är inte det största.. Och sängarna inte dom skönaste, men det är fint förövrigt. Senare ikväll hade jag tänkt ta mig ett bad. Det finns ett badkar på toaletten här, så det blir nog skönt..
Bilder från dagen :Fler bilder än så, gick inte att ladda upp.. Kommer fler någon annan dag. Internet här är väldigt segt och vill inte sammarbeta. Har hållit på med det här inlägget enda sedan ett tag före middagen.. Internet hos Billy och Helena var inte heller något vidare.. Och dessutom fick man som inte någon ensamtid vid datorn och göra det noggrant och fort, eftersom att Albin och Lina var och pratade med en hela tiden. ^^ Haha. Men aja, inte hela världen! Kommer sakna dom människorna!Stackars Tim.. :(

Håååj! Sitter och kör frågesport med Lina och mamma. Haha, faktiskt ganska roligt! ^^ Det mindre roliga är väl att det är så lätta frågor. Hehe. Ikväll, åker jag och min familj iväg in mot Stockholm och ska bo på hotell dom tre sista dagarna. Vi åker ju hem på Onsdag, tror jag.  Jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra idag, har nog inga planer? Vi ska nog bara umgås, sista dagen här så.. Men det blir bra. :) Är väldigt trött så. 

Tim brände sig nyss på Billys motorcykel.. så han gråter floder!
Stackarn! Måste ha gjort jätteont..:( Så nu gjorde Billy ett litet bandage åt honom.♥  Har jag sagt hur söt lilla Tim är?! Riktiga bebiskinder och allt. Hur gullig som helst!♥ Hehe, jag älskar verkligen småbarn.. Det kanske ni har märkt?(a)
                 


RSS 2.0