IDIOTI

Är det bara jag som verkligen stör mig på allt jävla tjat om.. "Fjollboll"? Killar, framför allt hockeykillar går runt och säger att "Innebandy borde fan inte räknas till sport" och exakt samma sak säger dom om fotboll. Blir så jävla less! Måste sport vara att man åker skridskor efter en jävla puck? Och det enda man gör är att tacklas? Om vi säger så här då.. Alla sporter är meningslösa! Tänk efter, i både fotboll, innebandy och hockey springer man eller åker efter någon slags boll/puck..Man springer/åker i stort sett fram och tillbaka i över 1 timma? Hur meningslöst låter det inte? Men det är roligt som fan! Och mer eller mindre hårda sporter. Men bara för att det är så, vilket är ett faktum, så räknas fortfarande "fjollsporterna" innebandy och fotboll till sport. Det är bara att inse och sluta leka uppkäftiga!

Fotboll kan vara en riktigt jävla hård sport den med. Jag skadade höften, och kunde inte röra på mig ordentlig i över en månad. Hur kul är det liksom? Och får man en hårdpumpad boll i ansiktet, haha jaaa det gör ont! Den som inte reagerar av en sådan smäll, är inte mänsklig. Nej det gör inte lika ont som att få en puck i ansiktet, men snälla ni.. Det är inte vårt fel att någon har bestämt att det inte ska vara lika hårt föremål, man jagar efter.. Eller mindre tacklingar? Trots det, så är det roligt och det är ju vad det går ut på, inte vem som är tuffare än det andre. 

Och i innebandy.. Det kan orsaka grymma skador den sporten med. Jag vara några millimeter ifrån att bli helt blind på mitt högra öga för några år sedan. En tjej i Rönnskär sköt slagskott och eftersvingen på klubban flög upp, rakt i mitt öga. Tro mig, jag har aldrig gråtit och skrikit så mycket. Mina föräldrar trodde jag var påväg att dö, dom fick panik, mamma på läktaren och pappa stod med tjejerna i avbytarbåset. Och vet ni vad hockeykillarna gjorde..? Jo, dom skrattade och pekade på mig som om jag vore världens nolla som tyckte synd om mig själv som nästan blivit blind? Vilka är det som är idioterna här va? Och killarna i klassen, för det mesta killarna som självklart spelar hockey.. Tycker att vi tjejer i klassen eller killarna i klassen som spelar innebandy är så jääääkla otroligt fjolliga om vi beklagar oss över att vi fått ett stenhårt skott ifrån t ex. någon vi mött under helgen och fått ett stort jävla blåmärke. Sluta vara sådana stora jubelidioter! En puck är som att bli slagen med en knytnäve i ansiktet, ja. Men en innabandyboll är som en örfil och det gör förjävligt ont det med! Man är inte någon jävla fjolla om man tycker att det gör ont eller tycker att det känns. Man är rättare sagt en fjolla, om man inte vågar erkänna.. att det gör ont, för det gör det!

Hockeykillarna i klassen säger "Men asså, klaga inte.. Ni har träning kanske två gånger i veckan? Vi har fem! Snare vi som inte hinner." om någon,  säger att dom inte kommer hinna med all läxa eftersom att dom har innebandyträning. Dom beklagar sig inte, utan säger bara åt någon av våra lärare att läxan kan bli inlämnad lite sent kanske? Men direkt, hoppar hockeynördarna på en! "Du, du har inga träningar i jämnförelse med oss!" Amen, lägg av med hockeyn då?! Det är precis som att när man gjort sig illa och beklagar sig för en vän, så ska den alltid jämnföra.. "Men kolla det här." Det är inte vårat problem att ni väljer att träna så mycket under en vecka, ni valde det själva, så det är NI som ska lägga ner allt tjat om hur lite tid ni får över åt läxa och annat. Antingen lever man ett liv, gift med hockeyn, eller ett liv.. Tillsammans med vänner, tjejer/killar, skolarbete och fritid. lägg ner va?

Och nu säger jag inte att det är något fel med sporten hockey, jag själv tycker att det kan vara kul att kolla på och hockeykillar/spelare är absolut snygga och så. Men ni behöver inte klanka ner på folk som väljer att ha ett liv, tid till annat än bara en enda sak.

Detta skriver jag, eftersom att jag får höra allt snack, varje dag av mina kära klasskompisar..


RSS 2.0