Slutar allting med något dåligt...?

Är alla *** som du? Att dom bara sviker? Det kan jag inte tro, det vill jag inte tro.. Men när det hänt en person tidigare, i min närhet och nu händer en av dom personerna som betyder allt för mig och en av dom som jag älskar mest i hela världen.. är det svårt att ändra uppfattning om dig, er.

Jag förstår inte? Vad fan tjänar det till, vad blir bättre? Hur fan tänker man? Om man har en hjärna som är nogerlunda smart, borde man väl fatta att det aldrig kommer sluta bra?! Varför gör man så!? För att man slutat älska den personen man har ett liv med? Nej, det alternatvivet är uteslutet. Vem fan kan inte älska den personen, som betyder allt för mig! Utan henne hade jag inte haft ett liv, jag hade aldrig lärt mig dom kloka saker jag vet.. Hon har inte gjort någonting fel alls, för att förtjäna detta! Man brukar säga att ingen är fullt perfekt.. Men jag vågar påstå, och står fast besluten vid mitt påstående, att hon är en av dom människor som faktiskt är nära till perfektion!

                             

Du har sårat henne, du har sårat oss! Var allt den där skiten värd detta? Var det verkligen det!? Jag har alltid haft rätt om dig, dock var det lite oseriöst tyckande då men nu.. att du har haft minimalt procent med hjärnceller, och dom du liks kan använda till någon nytta, kommer aldrig till användning!

Hur fan ska man våga lite på folk? När någon människa, eller jag vill inte kalla honom människa längre, har sårat någon man älskar, så mycket?! Och dessutom om den personen som gjort all skada, är någon i ens närhet, som man har delat en stor del av sitt liv tillsammans med. Som har bott under samma tak, som har älskat samma person. Som har varit stöttande i så många situationer. Som har delat massor med minnen, som utlandsresor, tillsammans med en! Hur ska man då kunna lite på någon? Någon ny, någon som man förr inte känt så väl? Jag vill inte behöva döma alla efter dig och den andra jäveln som gjort samma sak mot en av mina nära och kära. Jag vet att alla inte är som er. Alla är inte lika dumma och hjärtlösa.. Det finns dom som verkligen bryr sig om oss kvinnor. Som inte bara först älskar oss och sedan sårar oss så djupt att det inte går dit en till! Jag vet att du inte tänkte efter, att du inte tänkte så långt och att det inte var meningen att allt skulle bli såhär. Du har ett hjärta som är kärleksfullt, men du visar det alldeles för lite, till en personen som verkligen brytt sig om dig, som älskat dig! Men det är ingen ursäkt till att göra något sådant!

Har du på något vis förstört vårat liv, som är mest troligt, så kommer jag aldrig någonsin förlåta dig! :(:(:(:(

Bilder ifrån cupen på Sjungande:Första matchen mötte vi Myckle.. Men den matchen blev det inga kort. Andra matchen, spelades mot Bodå, dom svarta och sist blev det dom röda, Ersboda! Vi spelade även en sista match, mot bodå igen då..

PS.. För er som kanske undrar.. Så har jag tröjnummer 7! Och på mina shorts nummer 21.


RSS 2.0