22/9 - 10♥

Skoldagen var tråkig och jobbig. Mitt humör var på botten och var lättretad som f*n. Men vi slutade rätt tidigt.. Så det var skönt.:) Och idag, är det en speciell dag, för världens mest speciella person, mamma! Hennes dag idag och hon blir 41 år. Trots det, har hon alltså gått och stökat i huset och hållt på hela dagen. Inte ok. Aja, nu under kvällen får hon då ta det lugnt framför tvn med familjen:) Vilket hon förtjänar väldigt mycket!♥ Presenter och go'mat blev det också.

Hoppas du har haft en fin dag, trots allt här hemma, och en fortsatt trevlig kväll med en dotter och en son som älskar dig över hela våra hjärtan! Trots allt som händer i ditt liv, så tar du hand om oss, älskar oss, ger oss uppmärksamhet hur trött, ledsen du än är och hur ont du än har. Du finns alltid här för oss! Du är världens mest underbara mamma och den starkaste kvinnan jag vet, min stora förebild! Jag och Pontus är världens lyckligaste ungdomar som haft turen att få en sådan mamma som dig och vi är stolta. Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig. Grattis!

                 
                


Huset...

  
                                                                                         Falling in love - Taio Cruz♥

Nu har min familjs hus kommit ut på hemnet. Fällde några tårar när mamma påminde mig om det att kolla  på bilderna..  I varje fall..  Här nedan är bilderna mäklaren tog för några dagar sedan. Dock är några av bilderna inte med här på bloggen. Orkade inte lägga upp fler. Ska kolla på film med pappa snart.. Så.. Pusshej.

Framsida

Sovrum - Poppes, mitt, mamma & Jonas

Hall, uppe och nere

Kök, matsalsrum och toalett (nere.)

Liten bit av gården och lekstuga.

En bit av utsikten från balkongen, grönområdet och uteplatserna.

Vardagsrum

Källare och Garage

"Hobbyrum" och även mitt gamla sovrum.

Skulle göra vad som helst för att allt skulle bli som vanligt igen.


Fler bilder från Stockholmo


När vi hade varit på en långdag och shoppat.

Jag och Pontus skulle åka extream!Hihih, gungorna, min favorit..;)

I kön till Kvasten. Jag ser uttråkad ut och Pontus.. hehe ja.

En av hajarna, på akvaria. Man fick inte fota med blixt, så alla bilder blev som stora dimmor..

Kommer fler senare.


RSS 2.0