Några av bilderna 27/6

oooh, jag vet att jag är såå snygg...*host* ↑


Bilder från midsommaraftonen


Torsdagskvällen tillsammans med Isa och Hannah 24/6♥


Ni är bäst!♥

Midsommar 2010

Midsommarafton idag då!
Vädret var på topp, varmt och skönt! Vaknade upp hemma hos Hannah, med henne och Isa. Sömnen som tilldelats mig, blev dock inte stor.  Jag och Isa delade sovmadrass, och hon liksom låg med sina små, men stenhårda knän, upp vid mitt huvud den mesta tiden under natten och sparkade mig, puttade av mig från madrassen.. Och ja, tog över madrassen totalt! Och tro vad ni vill, men jag överdriver inte det minsta, allvarligt, när jag säger att hon sparkade mig, riktiga jävla sparkar, i rygg, nacke och huvud.. Hahaha, och kl 08.00 imorse vaknade jag av att hon halverst låg på mig som sagt och jag låg näst intill utanför sovutrymmet.. Fick hålla emot med båda händerna i golvet mer än hälften av natten för att inte falla av.. Men i alla fall, så då försökte jag flytta på henne, då vaknade hon till liv.. Och startade krig om mitt täcke också! Haha, Isa är som hon är.. ^^ Men kvällen med Hannah och Isa var verkligen hur kul som helst. Vi hyrde film - Alvin och gänget 2.. ;) - köpte godis, pratade i massor och bara flummade! ^^ Nu imorse, startade till och med dom två små illrarna kuddkrig.. Och även fast jag höll mig på avstånd.. Så hamnade jag mitt emellan deras kuddar, ett antal gånger. Mysigt mysigt. Jodå, väldigt! ;) Bilder, kommer jag att lägga in mycket av här nu.. Massa bilder ifrån igårkväll, under dagen (midsommar hallå!?) och från kvällen som varit!

Under dagen, så cyklade jag, mamma och Pontus till Bondstan.:)
Vilket vi gör i stort sett varje år! Vi köpte lite lunch, kollade på midsommarstången, gick och kollade hoppborgen, där jag hittade en liten bekant.. Som dock inte lade märket till mig.. Haha! Vi gick bara runt lite här och där helt enkelt, och träffade på endel. T ex. Isak och hans familj. Efter en stunds vandrande där borta, så for vi och köpte glass på STIG'S.. Och sedan cyklade vi hemåt, där pappa väntade för att hämta upp mig, för att senare åka vidare mot lillkågeliden, där min farbror har sommarstuga!

På vägen ut till Kågeliden, så sov jag hälften av vägen dit, inte så konstigt. Så när vi var framme, kände jag mig som en sömndrogad zoombie.. Jippie. Men i alla fall så beslagtog jag Rogers underbara kamera och tog med mig den och min egna och gick och fotade lite... Huset Bärndt och Agneta, som dom då heter, har som sommarstuga, bodde min farmor i, som barn. Och för något år sedan var det som ödelagt, men nu.. Så har dom tagit tag i det och gjort det till ett underbart ställe att tillbringa sin tid på. Om det inte hade varit så otroligt ensamt och dom där jävla myggen, så hade det varit något av ett favoritställe för mig nästan. Solen ligger som perfekt på gården. Och inte för att nämne vilken jäkla yta dom har att leva på. Gården är enorm och huur fin som helst! Jag menar det! Men i alla fall, så efter ett tag.. Tappade jag orken totalt, igen.. Så jag gick till deras uteställe dom satt upp på deras baksida.. Ni vet, ett sådant som husvagnar och husbilar har? Ja, ett sådant som dom då ställt in en massa möbler i osv. Och där somnade jag. Till radion, där det pratades om fotbollsmatchen mellan Brasilien och Portugal! Där sov jag då i någon timma. Sen var det dags för mat. Grillat. Sedan satt vi bara och pratade alla som var där.


Minigolf


Dagen har varit väldigt bra! Har varit med Kajsa, Pontus och Dennis borta på minigolfbanan uppe vid Eddahallen. Åkte upp dit med brollan, på hans moppe. Och på hemvägen, skjutsade jag Kajsa på hennes cykel gick lite trögt med tanke på att hon bara hade två växlar. ^^ Men det var riktigt kul och vi klarade oss heela vägen hem! ;) Hur minigolfen gick, behöver vi inte gå in på.. Pinsamt för min del, enligt mig själv. Det ni får veta är att Pontus vann, som vanligt.. Haha.

Före jag for och spelade med Kajsa och co. så låg jag bara på baksidan och tog det lugnt, körde lite fotboll också.. Solen har varit framme hela dagen och värmt! Runt 23 grader varmt ute. Hihi, me like.♥ Nu ska jag äta och senare börja göra mig klar för match borta på nyckelpigan 19.15.. :)

Skolavslutningen 2010


Inne i kyrkan. Jag och Emmet!

Isa♥ Älskar verkligen bilden!

Hannah, William L, Jonathan, Arvid, Erik, Alicia, Frida, Evelina, F.Z och Seyyed

Bakre: lara, Anna, Linnea, Hannah, William L, Jonathan, Gustav A, Alicia♥
Främre: Josse, Jag, Isa, Erik, Arvid, Gustav M och Alva♥

Jonathan, Gustav A, Alicia, Frida, Mikael, Seyyed, Elin, Evelina, Arvid, Gustav M, Alva, Sandra, F.Z, Ronja, Ingela och Karin ♥

Haha, fråga inte vad jag gör^^Kramkrig! ;)

SötHannah!♥

Isa♥

Jag, Hannah och Isa♥Jag och min bror, kunde inte hålla mig för skratt! (a)

Jag och Fanny P♥Så såg jag ut igår, håret och sminket runt ögonen!

BildBOMB från dagen med klassen, borta på Rovön!


Larsa (Larsson) schteeker!
´
Arvid

Gustav A

Fatima-Zahra

Linnea, Anna och Ronja

Larsa

Jonteh

Jonathan igen

Gustavo A

Gustavo
Emmet

Ronja och Linnea


kirE, Jonathan, William H, Gustav M, Tobias och längst fram.. Larsa!


William H

William och Arvid, fråga mig inte vad William gör..

Arvid och drickan jag fick smaka på! :o

Ingela, min mentor!

Erik

Seyyed, Ingela, Fatima-Zahra, Anna och Linnea

Arivd

Arvid.. Igen

Emmet har skaffat sig vit mustach ;)

Seyyed och EmmetClara, Hannah som sitter och läser, Sandra, Ronja, Alva, Josse, Linnea och Anna!

Clara och Hannah

Sandra, Ronja och Alva

Josse, Linnea och Anna

Mina lärare, Micke (kåkan) Karin och Ingela!

Frida, Alicia, Fatima-Zahra, Elin, Evelina, Tobias och Jonte allllra allra längst där bak!

Arvid, Fatima-Zahra, Elin, Gustav och Tobbe

Pontus

Arvid

Emmet och Arvid

Emmet hahah

Tobias, Arvid och Gustav

Emmet = "väldigt snäll" mot tobbe!

Hannah!

Arvid

Arvid

Jonathan och Arvid HAHA

Erkan

Emmet, Josse och ehm... ja.. jag..

Seyyed, Sandra, Arvid, William L, Evelina och F.Z

Gustav!

Brännbollsturnering och Rovön!

Ikväll blir det skolavslutning! Skööönt med sommarlov, om bara några timmar! Har längtat enda sedan jul.♥

Under gårdagen så hade hela vår skola brännbollsturnering, min klass mötte alla klasser i vårt lag, alltså blåa laget. Det gick väl bra antar jag.. Vi vann mot andra 6an, 6G.. Och egentligen vann vi mot en av 8orna också, men vår kära mentor Mikael stod och tänkte på annat så han missade ett antal poäng. Mot 9orna fick vi storstryk..Haha, lika så mot våra bästa 8or.. Men dagen var hur kul som helst!  Vinnade klassen från lag blå, blev då våra äldsta, 9orna och då gick dom vidare till semi och vann även den, så dom fick då spela finalen och då vann tyvärr gula laget över dom! Hihi, kul åh se faktiskt.. ^^  Niorna på skolan fick också spela fotbollsmatch, mot alla våra lärare som då ville vara med och spela. Iår, så vann lärarna oturligt nog.. ;) Haha. Såg lite småroligt ut och se min mentor, Ingela springa runt efter bollen, hihi.. Har aldrig sett henne så speedad!

Idag, så började vi vid 09.00 tiden och skulle då cykla iväg till Rovön och vara där hela dagen! Vi skulle ha en klassdag och bara umgås och ha kul. Vilket vi också hade. Eller i alla fall jag! Vi spelade brännboll, sprang runt i vattnet.. Endel badade till och med! Vi körde också lite olika lekar, som amöba-leken, eller vad man nu kallar den, och kubbstafett. Vädret var helt underbart i stort sett hela dagen, lite moln då och då. Men annars.. Perfekt! Dagen var hur bra som helst och verkligen skitkul! Och jo.. Vill bara skryta lite.. - I slutet av dagen borta på Rovön, så tog jag och Emmet varsitt brännbollsträ och stod och slog över tennisbollar till varandra! Haha, eller ja.. Jag  prickade i alla fall bollarna, vilket han inte gjorde..;) Han stod och  peppra med slag men ingen fick han iväg, eller jo..tre stycken och okej, två stycken fjuttbollar också då. Och två av dom bollarna lyckades han skjuta bort! Haha^^ Jag bara stod och skrattade åt honom under tiden han stod och kämpade med brännbollsträet och tennisbollen, och var hur frustrerad som helst! Hihi, ääägd Emmet.. ;) 

Bilder från Rovön kommer troligtvis imorgon om jag har tid! Och mycket bilder på skolavslutningen ska det också bli.. Så det blir nog bra. Men nu ska jag äta och sedan fixa lite småsaker innan jag åker till kyrkan! TJING

RSS 2.0